I.C.O.N. Salons

Shop

Oprichters

Hoe het allemaal begon

I.C.O.N. werd opgericht in 2002 en zet zich in om de wereld van cosmetica te verrijken met geavanceerde producten en innovatieve business development. Met de professional en de consument in het achterhoofd hebben we kwaliteitsproducten gecreëerd met natuurlijke en biologische ingrediënten uit duurzame bronnen, die goed zijn voor het haar en het milieu.

I.C.O.N. weet dat de wereld voortdurend verandert en als bedrijf staan we vooraan met de nieuwste concepten, trends en seminars die de kappersbranche en de consument ten goede komen. I.C.O.N. is toegewijd aan ontwikkeling, professionele creativiteit en schoonheid.

Chiara

CREATIVE DIRECTOR

CHIARA’S PASSIE EN CREATIVITEIT BEPALEN ECHT DE BOODSCHAP, DE GEEST EN DE ZIEL VAN I.C.O.N

Chiara begon haar carrière als internationaal haarstyliste maar vond als snel haar ware passie binnen ‘Research & Development’ van producten. Door het ontdekken van nieuwe ingrediënten en dit te combineren met innovatieve ideeën wil ze een verandering brengen binnen de kappersbranche.

Chiara werkt in Los Angeles aan de ontwikkeling van producten. Zowel nieuwe als bestaande formules worden uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat ze verwachtingen blijven overtreffen.

Jorge Rubín

C.E.O.

BEGIN VANDAAG MET DE DINGEN DIE ER MORGEN TOE DOEN

Als succesvol salon eigenaar en ondernemer, kijkt Jorge vanuit de praktijk naar de professionele kappersbranche. Hij is een expert op het gebied van marketing en communicatie. Zijn doel is om met creativiteit en succesvol ondernemen de salon naar een hoger niveau te tillen.

Jorge focust op de ultieme ervaring binnen en buiten de salon. Zijn motto is “begin vandaag met de dingen die er morgen toe doen”.

REGISTER

Als alle bovenstaande velden werden ingevuld, gelieve dan te klikken op de knop 'registreren'. Het kan een tiental seconden duren vooraleer je geregistreerd bent. Wacht geduldig af en vernieuw de pagina niet. Je ontvangt een mail zodra de registratie gelukt is.

Jouw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor onze eigen administratie en zoals omschreven in ons privacy beleid.