I.C.O.N. Salons

Shop

Insta Tone

FLASH COLOR GEL

Een op gel gebaseerde kleurenreflector die je toon zal veranderen zonder de natuurlijke basis te beïnvloeden; deze demikleur zal tonen koelen of tinten warmer maken. INSTA TONE is als het gebruik van een IG-filter; het voegt levendigheid en glans toe. Door te werken op de schubbenlaag van het haar, laat INSTA TONE het haar met een voller gevoel, een perfecte kleur en een onberispelijke glans achter.

Deze innovatieve formule past in ons concept van Ammonia-vrije & PPD-vrij kleur en is verrijkt met natuurlijke en duurzame squalaan, die vaak gebruikt wordt in de huidverzorging vanwege de beschermende eigenschappen. Squalaan, een bestanddeel dat is afgeleid van suikerriet, regenereert in de haarkleur de hydrolipidenfilm van het haar. Dit houdt de ideale hoeveelheid vocht vast die het haar nodig heeft voor een maximale hydratatie en glans.

Beschikbare maten:  2 oz.

REGISTER

Als alle bovenstaande velden werden ingevuld, gelieve dan te klikken op de knop 'registreren'. Het kan een tiental seconden duren vooraleer je geregistreerd bent. Wacht geduldig af en vernieuw de pagina niet. Je ontvangt een mail zodra de registratie gelukt is.

Jouw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor onze eigen administratie en zoals omschreven in ons privacy beleid.