I.C.O.N. Salons

Shop

Atypical

WE ARE VISIONARIES. WE ARE FORMULATORS. WE ARE TRANSPARENT.
WE ARE ECO-CONSIOUS. WE ARE EDUCATORS. WE ARE I.C.O.N. 

Wij engageren ons om de meest ecologische ingrediënten te gebruiken, evenals de meest geavanceerde technologieën en wetenschappelijke methodes.

Wij werken enkel met natuurlijke grondstoffen, stuk voor stuk vegan en niet getest op dieren. Deze milieuvriendelijke, duurzame grondstoffen stellen ons in staat om onze impact op het milieu te beperken. Onze producten zijn kleurveilig, vrij van parabenen en sulfaten, en zitten boordevol antioxidanten en stoffen die het verouderingsproces vertragen.

We gebruiken nieuwe PCR-verpakkingen voor al onze producten, ook op basis van duurzame grondstoffen.

Ontdek alles over onze visie, concepten en producten in onderstaande brochures.

Lees de brochure

Lees de brochure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

REGISTER

Als alle bovenstaande velden werden ingevuld, gelieve dan te klikken op de knop 'registreren'. Het kan een tiental seconden duren vooraleer je geregistreerd bent. Wacht geduldig af en vernieuw de pagina niet. Je ontvangt een mail zodra de registratie gelukt is.

Jouw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor onze eigen administratie en zoals omschreven in ons privacy beleid.